Airco Nijmegen

Airco Nijmegen: DSG werkt in Nijmegen en is gevestigd in Geffen. Wij werken graag lokaal en hanteren daarom een werkgebied van ongeveer 35 km rondom Geffen.

Waarom DSG Aircotechniek?

 • Scherpe offertes
 • STEK-gecertificeerde monteurs
 • Eén en hetzelfde aanspreekpunt: uw gratis offerte wordt opgezet door dezelfde monteur die de airco komt monteren
 • Wij werken lokaal en klantvriendelijk
 • Vaste prijzen en heldere communicatie

airco-Nijmegen
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after

Installatie in 1 dag door airco Nijmegen

Akkoord met de offerte? Wij plannen dan een datum en tijd met u in om de installatie te realiseren. Wij bestellen de airco en benodigdheden en laten het u weten zodra alles binnen is.

Door de supply-chain problemen en de enorme vraag naar airco’s is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Momenteel kopen wij standaard-sets, van verschillende merken, ruim van te voren in om te voorkomen dat u maanden moet wachten.

Op de dag van montage melden we ons en gaan vervolgens voor u aan de slag. Wanneer we klaar zijn met de installatie ruimen we alles netjes op en leggen daarna de functies van de airco aan u uit, zodat u gelijk van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.

airco-Nijmegen

Airco Nijmegen: Storingen

Een storing aan uw airco is natuurlijk erg vervelend. Daarom zijn wij in dergelijke gevallen 24/7 bereikbaar om u te woord te staan. Wij proberen met u de storing telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan sturen wij op korte termijn een monteur langs.

Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal. (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Het beste is natuurlijk om aircostoringen te voorkomen. Hoe? Door periodiek onderhoud te laten uitvoeren.
Heeft u een vraag? Telefonisch advies is altijd gratis.

Onderhoud airco Nijmegen

Jaarlijks onderhoud is erg belangrijk om de garantie te behouden. Bijna alle airco-merken geven als voorwaarde dat er onderhoud gepleegd moet zijn aan de binnen en buiten-unit door een f-gassen-gecertificeerd monteur. Gaat uw airco kapot en is er geen onderhoud gepleegd, dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Een onderhoudsbeurt kost bij ons €150,- euro tenzij er een tijdelijke actie op de website staat vermeld.

airco-Nijmegen-storing

Klanten vertellen

Airco Nijmegen:

Wij helpen jaarlijks verschillende klanten in Nijmegen met het plaatsen van een nieuwe airco, airco-onderhoud en storingen. 

Klanten

airco-Nijmegen-storing

Gratis offerte airco Nijmegen:

Onze klanttevredenheid is enorm hoog. Waarom kiezen voor DSG Aircotechniek? Vanwege de transparante werkwijze en vaste prijzen. Daarnaast zijn wij kleinschalig en werken lokaal waardoor we snel kunnen reageren. Daarbij hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij nemen de tijd om onze klanten op maat te adviseren.

Meer informatie over onze werkwijze en de kosten van een airco? Onze monteur komt graag bij u langs voor een gratis bezichtiging.

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

 • Beste plek voor het plaatsen van de airco
 • Benodigd materiaal opname (geen extra kosten)
 • Kennismaking
 • Berekening Kilowatt/u oppervlak
 • Advies beste merk voor uw situatie
 • Gratis offerte opstellen

Een airco kopen, dat doet u niet zomaar. Wij staan u daarom graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.Onze airco installateur komt op de afgesproken dag en tijd bij u thuis, of op locatie, om u een professioneel advies op maat te geven.. Onze airco installateur maakt dan tevens een vrijblijvende offerte voor u op.

Onze afgeronde projecten:

Bij DSG Aircotechniek werken enkel opgeleide vakmensen die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het realiseren van een perfect eindresultaat vinden wij ongekend belangrijk. Opzichtige afwerkgoten worden dan ook vermeden. 

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Wij tonen u graag een greep uit ons portfolio.

airco-Nijmegen-DSG- aircotechniek

Contactformulier airco Nijmegen:

  * Werkzaam in de regio:

  NijmegenWijchenGeffenSchaijkHeeschTilburg OssDen Bosch  SchijndelUdenVeghel