Airco techniek Uden

Voor vrijblijvend advies en een gratis bezichtiging kunt u contact opnemen met DSG airco techniek Uden, evenals reageren op de tijdelijke aanbieding hieronder.

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi 3,5 KW        €1935 €1799

  • Inclusief montage en btw
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • 1-3 weken monteren
  • Altijd een stek gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

img-home-banner
stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
banner-after
img-section-over-ons
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Airco techniek Uden

DSG airco techniek Uden installeert airco systemen op professionele wijze. Wij gaan daarom ook voor kwalitatief hoge airco merken voor scherpe prijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijn van Mitsubishi heavy. Het is alom bekend dat Mitsubishi top kwaliteit airco’s levert.

DSG airco techniek Uden werkt met vaste prijzen voor het installeren van alle airco’s. Koelleidingen, elektra en de condensafvoer. Deze zijn dus inbegrepen, desalniettemin zijn er ook een aantal dingen die er extra bij kunnen komen. Denk dan bijvoorbeeld aan een hoogwerker een condenspomp, dak afvoer of wifi-module. Logische extra kosten dus, daarentegen komen er dus geen extra meter prijzen bij voor de standaard aansluitingen.

Wij zijn werkzaam in Uden en omstreken dus heeft u interesse in een airco maar komt u niet uit Uden? Dan kunt u gerust contact opnemen voor een gratis bezichtiging en daarbij een passend en vrijblijvend advies.

Als u wat meer wilt weten over de mitsubishi srk-zs lijn dan kunt u via deze link alle features bekijken.

Projecten

Hier een kleine greep uit onze afgewerkte airco installaties. Zoals u kunt zien hangen wij de airco altijd op centrale plekken waar u het meeste rendement kan halen uit uw nieuwe airco. In de meeste gevallen komen er geen lelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis. Onze airco monteurs proberen dus niet voor de makkelijke weg te gaan, maar voor de
mooiste weg. Een airco installatie is natuurlijk een aanwinst voor uw huis of kantoor en dan
mag het oog ook wat hebben vinden wij. Wij zijn ook werkzaam in Den Bosch – Tlburg – Schijndel en omstreken.

Klanten vertellen

young-asian-air-conditioner-technician-air-conditioning-installation-technician-is-about-repair-air-conditioning-homes-buildings-air-conditioner-repairmen-work-home-unit
Logo-in-contact

Contactformulier