Storing melden airco

Geeft uw airco een foutmelding aan? Ontzettend vervelend. In het geval van een storing zijn wij er om u te helpen. Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk langs om het probleem te verhelpen. 

Airco van DSG Aircotechniek

Heeft u de airco bij ons gekocht, dan komen we binnen de garantietermijn volledig kosteloos langs om de storing op te lossen.

Heeft u geen airco bij ons gekocht of is de garantietermijn verstreken? U betaalt in dat geval, eenmalig, € 89,- voorrijkosten en daarbij de eventuele kosten voor reparatie en te vervangen onderdelen.

Let op: Uw garantie vervalt als u geen airco onderhoud heeft laten plegen via ons onderhoudscontract.

ac-storing-melden
stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
male-technician-cleaning-air-conditioner-outdoors
stroing-melden-img-before

Airco Storing

Een airco storing kan verschillende oorzaken hebben. Een lekkage of slecht functiorende compressor zijn er voorbeelden van. Om te achterhalen waar het probleem zich bevindt, zullen onze experts het systeem van uw airco volledig – conform de STEK/f-gassen norm – nalopen.

Bij DSG Aircotechniek werken enkel opgeleide vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. We gebruiken geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten om zo het beste resultaat te garanderen en nemen daarbij altijd de wetgeving als ook de veiligheidsmaatregelingen in acht. Laat het herstellen van een airco storing altijd aan professionals over: veiligheid en kwaliteit voorop.

Let op: De koudemiddelen in de airco zijn extreem schadelijk voor de natuur en in sommige gevallen ook voor u. Wanneer u zelf gaat sleutelen, kunnen wij u vaak geen gepaste oplossing meer bieden. Daarnaast is het niet correct omspringen met koudemiddel en het onjuist uitvoeren van de nodige tests ook een milieudelict.

Storing melden airco? Het kan gemakkelijk via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

    bg-contact-storing-melden