Airco Wijchen

DSG aircotechniek is gevestigd te Geffen en werkzaam in Wijchen. Wij hanteren een werkgebied van ongeveer 25km rondom Wijchen. Airco laten installeren? Wij zijn de specialist in uw regio.

 • Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd
 • De monteur die uw gratis offerte komt opnemen, is tevens degene die de montage uitvoert
 • Hoge kwaliteit en vaste tarieven
 • 24/7 bereikbaar voor storingen
 • Opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken
airco-Wijchen
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after
Airco-installateur-wijchen

Gratis offerte airco Wijchen

Onze klanttevredenheid is enorm hoog. Wij onderscheiden ons op meerdere vlakken; op de eerste plaats hanteren wij vaste tarieven. Bij ons betaalt u geen extra meterprijzen voor koelleidingen e.d.. Wel zo duidelijk.

Daarnaast zijn we kleinschalig en werken lokaal. We zijn altijd snel aanwezig en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

De airco installateur die langskomt voor de gratis offerte is ook degene die de airco installeert. Meer informatie inwinnen en een advies op maat? Plan nu gemakkelijk een gratis bezichtiging 

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

 • Beste plek voor het plaatsen van de airco
 • Opname benodigd materiaal (geen extra kosten)
 • Kennismaking
 • Berekening Kilowatt/u oppervlak
 • Advies beste merk voor uw situatie
 • Gratis offerte opstellen

Een airco kopen? Wij begrijpen dat u dan op zoek gaat naar meer informatie. Onze airco installateur komt daarom graag – geheel kosteloos – bij u langs om een professioneel advies te geven dat past bij uw situatie. Benieuwd? Plan nu uw afspraak in.

Installatie in 1 dag door airco Wijchen

Akkoord met de offerte? Gezamenlijk plannen we een datum en tijd om de installatie uit te voeren.

Door de supply-chain problemen en de enorme vraag naar airco’s is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Momenteel kopen wij standaardsets, van verschillende merken, ruim van te voren in. Zo proberen wij lange wachttijden te voorkomen.

Na het vakkundig monteren van uw airco leggen we alle specificaties aan u uit. Hierna is uw airco gereed voor gebruik. Geniet van uw nieuwe aanwinst!

Airco Wijchen

Airco Wijchen: Storingen

Een storing aan uw airco is natuurlijk erg vervelend. Daarom zijn wij voor storingen 24/7 bereikbaar om u te woord te staan. Soms kan de storing simpel, aan de telefoon, worden opgelost. Is dit niet mogelijk? Wij sturen zo spoedig mogelijk een monteur bij u langs.

Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal. (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Het beste is natuurlijk om airco-storingen, met periodiek onderhoud, te voorkomen. Meer weten? Telefonisch advies is altijd gratis.

Onderhoud airco Wijchen

Jaarlijks onderhoud is erg belangrijk om de garantie te behouden. Bijna alle airco-merken geven als voorwaarde dat er onderhoud gepleegd moet zijn aan de binnen en buiten-unit door een f-gassen gecertificeerd monteur. Is er geen onderhoud gepleegd aan de airco en gaat deze kapot, dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Een onderhoudsbeurt kost bij ons €150,- euro tenzij er een tijdelijke actie op de website staat vermeld.

airco Wijchen storing

Onze afgeronde projecten

Hier een kleine greep uit onze airco projecten. Zoals u kunt zien hangen wij de airco installatie altijd op een centrale plek, zodat u maximaal rendement behaalt. Onaantrekkelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis worden tijdens de montage vermeden, want wij streven naar een strak en perfect eindresultaat. Benieuwd? Bekijk een deel van onze projecten.

Klanten vertellen

Airco Wijchen DSG aircotechniek

Contactformulier airco Wijchen:

  * Werkzaam in de uw regio

  Tilburg Nijmegen  – NulandSchaijkHeeschDen BoschOssschijndelUdenVeghel