Airco Schaijk 

DSG aircotechniek werkt in Schaijk en is gevestigd in Geffen. Wij werken graag lokaal en hanteren daarom een werkgebied van ongeveer 25km rondom Schaijk.

  • Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd
  • De monteur die uw gratis offerte komt opnemen, komt tevens de airco installeren
  • Gratis adviesgesprek inclusief offerte
  • Vaste prijzen en heldere communicatie

* Werkzaam in de uw regio HeeschDen BoschOssschijndelUdenVeghel

Mitshubishi-airco-Schijndel
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after
Airco-installateur-Schijndel

Gratis offerte airco Schaijk 

Onze klanttevredenheid is enorm hoog en dat houden wij graag zo. Wij nemen de tijd voor onze klant, communiceren op een heldere manier en hanteren vaste prijzen. Zo weet u bij ons exact waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Daarnaast zijn we kleinschalig en werken lokaal waardoor we altijd snel ter plaatse zijn. We luisteren naar uw verhaal en geven u graag een advies op maat.

De airco installateur die langskomt voor de gratis offerte is ook degene die bij u de airco komt installeren. Wel zo fijn toch?! Vooraf komt de airco installateur van D.S.G. Aircotechniek langs voor een gratis bezichtiging 

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

  • Beste plek voor het plaatsen van de airco
  • Benodigd materiaal opname (geen extra kosten)
  • Kennismaking
  • Berekening Kilowatt/u oppervlak
  • Advies beste merk voor uw situatie
  • Gratis offerte opstellen

Een airco kopen? Dat doet u niet zomaar.
Wij staan u daarom graag te woord en geven u op basis van uw wensen en budget een advies op maat.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen en laten monteren van een airco?
Onze airco installateur komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Installatie in 1 dag door airco Schaijk

Na uw akkoord op de offerte zullen wij de airco bestellen. Tevens plannen we gezamenlijk een datum en tijd in om de installatie te realiseren.

Door de supply-chain problemen en de enorme vraag naar airco’s is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Om lange wachttijden te voorkomen, kopen wij momenteel airco-sets in, zodat wij een kleine voorraad tot onze beschikking hebben.

Na het installeren van uw airco ruimen wij alles keurig op. Hierna geven wij u uitleg over de functionaliteiten van uw nieuwe airconditioning. Is alles duidelijk? Veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

Airco Heesch

Airco Schaijk: Storingen

Last van een storing? Dat is erg vervelend. Voor storingen zijn wij 24/7 bereikbaar om u te woord te staan. Soms kan de storing telefonisch worden opgelost. Indien dit niet het geval is, sturen wij op korte termijn een monteur naar u toe.

Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Voorkom storingen en laat periodiek onderhoud uitvoeren. Heeft u een vraag? Telefonisch advies is altijd gratis.

Onderhoud airco Schaijk

Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk om de conditie van uw airco in orde te houden. Bijna alle airco-merken geven als voorwaarde dat er onderhoud gepleegd moet zijn aan de binnen en buiten-unit. Het onderhoud moet door een f-gassen gecertificeerd monteur worden uitgevoerd. Gaat uw airco kapot en heeft u geen onderhoud laten uitvoeren? Dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Bij DSG Aircotechniek betaalt u €150,- euro voor een onderhoudsbeurt, tenzij er een tijdelijke actie op de website staat vermeld.

airco Heesch storing

Onze afgeronde projecten:

Hier een kleine greep uit onze airco projecten. Zoals u kunt zien hangen wij de airco installatie altijd op een centrale plek, zodat maximaal rendement wordt verwezenlijkt. In de meeste gevallen komen er geen onaantrekkelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis aan te pas. Onze airco installateurs streven altijd naar een tiptop en strak eindresultaat.

Klanten vertellen

Airco Schijndel DSG aircotechniek

Contactformulier airco Schaijk