Welkom op de ‘Over ons’ pagina van DSG Aircotechniek

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi 3,5 KW        €1935 €1799

  • Inclusief montage en btw
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • Snelle montage
  • Altijd een STEK-gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo

Over ons

img-section-over-ons
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

STEK-gecertificeerd

Het team van DSG Aircotechniek bestaat enkel uit STEK-gecertificeerde airco-monteurs. Zij zijn allen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten exact hoe zij een airco installeren en repareren. Daarbij zijn zij in het bezit van een flinke dosis kennis en ervaring waardoor ze in staat zijn om u bij het aanschaffen van een airco – op basis van uw wensen en budget – te adviseren.

Persoonlijk contact en een heldere manier van communiceren, zijn onze absolute kernwaarden. De monteur die bij u langskomt voor een kennismaking en offerte is tevens degene die de airco zal monteren. Zo heeft u altijd één en hetzelfde aanspreekpunt en worden misverstanden voorkomen. Kiest u voor DSG Aircotechniek dan bent u verzekerd van kwaliteit. Geen goed gebekte verkoper aan uw deur, maar een eerlijke monteur met verstand van zaken. Wel zo prettig.

Heldere tarieven

Meterprijzen voor elektra, koelleidingen, afwerklijsten en dergelijken? Bij DSG Aircotechniek doen we er niet aan mee. Het materiaal dat nodig is om de airco op de juiste wijze te installeren, hoort in onze ogen bij de aanschafprijs. Wij hanteren vaste prijzen voor het installeren van uw airco, zodat u op voorhand exact weet waar u aan toe bent.

Bekijk prijzenpagina voor meer informatie.

Transparante communicatie

Een heldere manier van communiceren, daar houden we van. Om deze reden hebben wij geen verkopers in dienst. Onze monteurs weten per slot van rekening alles over het aanschaffen, installeren en onderhouden van airco’s en zijn daarom in staat om u als geen ander te adviseren en informeren.

Wij hanteren vaste prijzen voor onze airco’s. Wilt u extra airco-accessoires, zoals een condenspomp of wifi-module? We vertellen u graag meer over de kosten.

technician-install-air-conditioner-wall2
happy-couple-with-dog-shaking-hands-with-real-estate-agent-office
bg-voorzorg

Support

Een automatisch bandje dat de telefoon aanneemt. Een chatbot die uw vraag niet begrijpt. Een Mozart-liedje dat u tijdens een ellenlange wachttijd zou moeten vermaken. Bij DSG Aircotechniek is er van dat alles geen sprake. U kunt ons te allen tijde bellen, appen of mailen waarna wij u zo spoedig mogelijk verder helpen. Persoonlijk contact staat voor ons gelijk aan een positieve beleving en dat resulteert – in combinatie met onze uitstekende dienstverlening – in tevreden klanten. En dat is voor ons het absolute doel.

Heeft u een vraag? Twijfel niet. Wij zijn er om u, geheel vrijblijvend, te adviseren en informeren.

DSG Aircotechniek is werkzaam in de regio Den Bosch – Oss – Uden en Waalwijk.

img-home-banner

Heeft u een vraag of wilt u een gratis bezichtiging aanvragen? U kunt ons bereiken via
Whatsapp 06 – 45419800 of onderstaand contactformulier.

Zie ook onze Blog post over de 5 voordelen van een airco

Reviews

young-asian-air-conditioner-technician-air-conditioning-installation-technician-is-about-repair-air-conditioning-homes-buildings-air-conditioner-repairmen-work-home-unit
Logo-in-contact

Contactformulier