Airco Heesch 

DSG aircotechniek is gevestigd te Geffen en werkt in Heesch. Ons team van specialisten werkt lokaal en hanteert daarom een werkgebied van ongeveer 25km rondom Heesch.

  • Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd
  • De monteur die uw gratis offerte komt opnemen, zal tevens de montage en afwerking van uw airco uitvoeren.

* Werkzaam in de uw regio Den BoschOssschijndelUdenVeghel en Heesch.

Mitshubishi-airco-Heesch
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after
Airco-installateur-Heesch

Gratis offerte airco Heesch:

Wij streven naar perfectie, omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Hoe wij dat realiseren? Door een heldere manier van communiceren, vaste prijzen en duidelijke werkwijze. Bij ons weet u exact waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Daarnaast zijn we kleinschalig en werken lokaal waardoor we snel kunnen reageren en ter plaatse zijn. Luisteren naar de klant en uitgebreid de tijd nemen om deze te informeren en adviseren staat daarbij centraal.

Wilt u graag een airco laten plaatsen? Onze airco installateur komt graag langs voor een gratis bezichtiging inclusief vrijblijvend advies en offerte.

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

  • Beste plek voor het plaatsen van de airco
  • Benodigde materiaal in kaart brengen (geen extra kosten)
  • Kennismaking
  • Berekening Kilowatt/u oppervlak
  • Advies beste merk voor uw situatie
  • Gratis offerte opstellen

Een airco is een kostbare uitgave. Wij begrijpen dat en staan u daarom graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Onze airco installateur komt op de afgesproken dag en tijd bij u thuis of op locatie om u van professioneel advies te voorzien. Het advies is altijd op basis van uw wensen en budget. Tevens ontvangt u tijdens dit bezoek een vrijblijvende offerte met alle informatie en de prijs.

Installatie in 1 dag door airco Heesch

Zodra u akkoord bent met de offerte zullen wij uw airco en de benodigdheden voor installatie bestellen. 

Wanneer alles binnen is, stellen wij u hiervan op de hoogte. Door de supply-chain-problemen en de enorme vraag naar airco’s  is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Momenteel kopen wij standaardsets van verschillende merken ruim van te voren in. Op deze wijze proberen wij lange wachttijden te voorkomen.

Op de dag van installatie zal onze monteur de airco op vakkundige wijze monteren. Na het afronden ervan ruimt hij alles op en legt u graag alle functionaliteiten uit. Het enige dat nog rest? Genieten van uw nieuwe aanwinst!

Airco Heesch

Airco Heesch: Storingen

Werkt uw airco niet meer naar behoren? Is er sprake van een storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te woord te staan. Soms kan de storing eenvoudig, aan de telefoon, worden opgelost, maar soms moeten we langskomen om de storing te verhelpen.

Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal. (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Ons advies? Verklein de kans op storingen door periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Heeft u een vraag over uw airco storing? Telefonisch advies is altijd gratis.

Onderhoud airco Heesch

Jaarlijks onderhoud is erg belangrijk om uw airco naar behoren te laten werken. Bijna alle aircomerken hebben het periodiek onderhouden van de airco als voorwaarde om de garantie te behouden. Het onderhoud moet door een f-gassen-gecertificeerd monteur worden uitgevoerd. Gaat uw airco kapot en is er geen onderhoud uitgevoerd, dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Een onderhoudsbeurt kost bij DSK Aircotechniek €150,- euro tenzij er een tijdelijke actie op de website staat vermeld.

airco Heesch storing

Onze afgeronde projecten:

Wij tonen u een kleine greep uit onze airco projecten. Zoals u kunt zien hangen wij de airco installatie altijd op een centrale plek, zodat u maximaal rendemement behaalt. In de meeste gevallen worden er geen  afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis gemonteerd. Onze airco installateurs houden bij het installeren van de airco altijd rekening met een strakke afwerking. Het oog wil per slot van rekening ook wat, nietwaar?

Klanten vertellen

Airco Schijndel DSG aircotechniek

Contactformulier airco Heesch