Onze
werkwijze

stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo

Informeren:

projecten-06
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Een airco installeren brengt erg veel voordelen met zich mee, maar is ook best een investering. Daarom is het belangrijk om eerst een gratis bezichtiging te komen doen. U kunt dan aangeven wat u precies van plan bent met het airco systeem en wij kunnen u dan het beste advies geven. Het is fijn om wat tijd te nemen voor een gratis bezichtiging zodat er ook genoeg ruimte is om vragen te stellen en kennis te maken. Met alle verzamelde informatie kan er een vrijblijvende offerte worden opgesteld die aansluit op jullie wensen.

Goed informeren en communiceren is uiterst belangrijk. Niemand wil achteraf ontevreden zijn door miscommunicatie of desinteresse van een bedrijf. Iets wat in mijn ogen helaas te vaak voorkomt. Laten we wel wezen, beide partijen zijn er bij gebaat dat alles soepel en naar wens verloopt toch? Het is daarom alleen maar fijn om alles zo uit te leggen dat u achteraf precies weet wat u kan verwachten.

Besluit:

Zodra de vrijblijvende bezichtiging gedaan is en u een offerte voor de airco installatie heeft ontvangen wachten wij op uw akkoord. wij nemen eenmalig contact met u op of er nog vragen zijn en of u al een besluit heeft genomen om de airco te kopen. Gelukkig gaan vrijwel alle offertes gewoon door, het komt natuurlijk wel eens voor dat er wordt afgezien van een offerte, dat is natuurlijk geen enkel probleem. Er zullen daarom ook geen verdere telefoontjes of andere berichten meer komen. Wij respecteren uw besluit. Wilt u graag een gratis bezichtiging voor een airco installatie? Dan kunt u deze aanvragen via het contactformulier of via Whatsapp.

Zodra u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een geschikte datum gepland om de airco te komen installeren. U krijgt een e-mail met hierop de factuur en enkele tips voor op de dag zelf, denk dan bijvoorbeeld aan het verzoek om meubelen of planten aan de kant te zetten. Zo kan de monteur het beste zijn werk doen.

technician-install-air-conditioner-wall2
male-technician-cleaning-air-conditioner-outdoors
stroing-melden-img-before

Montagedag:

Op de dag van de afspraak zal de STEK monteur zich netjes op tijd melden en het voorbereidende werk gaan treffen om de airco te installeren. Denk dan bijvoorbeeld aan wat meetwerk en alle benodigde onderdelen gereedmaken. hierna wordt er een gat geboord door de muur naar buiten of door eventuele verdiepingsvloeren heen zodat de binnenunit op de buitenunit kan worden aangesloten. Dit gebeurd allemaal via de procedure opgesteld door STEK en uitgevoerd door onze STEK gecertificeerde monteurs. Alle leidingen worden zoveel mogelijk uit het zicht weggewerkt of netjes met leiding goten weggeleid. Hierna wordt het airco systeem in werking gesteld en getest op lekkages. Zodra alles precies doet wat het moet doen ruimen we alles netjes op en nemen we het afval weer mee terug.

Uitleg airco:

Het aircosysteem is natuurlijk nieuw voor u en wij willen dat u optimaal kan genieten van uw nieuwe aanwinst. Daarom leggen wij al de airco functies op de afstandsbediening uitgebreid uit en adviseren u welke functies het beste passen bij de locatie van de airco en wat u precies wilt verwarmen of koelen. Zo kunt u optimaal genieten van een geweldig klimaat, zelfs in de winter.

projecten-07
projecten-05
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Onderhoudscontract:

Omdat we graag garant staan voor de kwaliteit die we leveren is ons advies om een onderhoudscontract af te sluiten. U bent natuurlijk vrij om dit wel of niet te doen. het belang van een onderhoudscontract is echter wel groot. De airco kan minder goed gaan werken zonder jaarlijks onderhoud. Denk dan bijvoorbeeld aan minder koelte door verstoppingen of het niet goed meer filteren van de lucht die de unit aanzuigt. Bij te lang geen onderhoud kan de unit zelfs stuk gaan.

Nu de airco hangt kunt u gaan genieten van alle voordelen van de airco. Als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact opnemen via Whatsapp. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons airco aanbod hier bekijken.

Contactformulier

    bg-contact-storing-melden