Aircotechniek Oss

Neem contact op met DSG airco techniek Oss voor meer informatie of voor vrijblijvend advies door onze aircospecialist in Oss. Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding. Voor meer informatie kunt u ook bellen of mailen naar DSG aircotechniek Oss.

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi 3,5 KW        €1935 €1799

  • Inclusief montage en btw
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • 1-3 weken monteren
  • Altijd een stek gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

DSG airco techniek Oss. Airco systeem
DSG airco techniek Oss. stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
banner-after
DSG  aircotechniek Oss. monteur aan het werk
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

DSG airco techniek Oss

bij DSG airco techniek Oss staat de klant bovenaan. wij focussen ons voornamelijk op de particuliere markt. Als u interesse heeft om een airco systeem te laten installeren kunt u een afspraak maken voor een gratis bezichtiging.  De airco monteur die bij u langskomt is STEK gecertificeerd en zal u dus ook kundig advies geven over de airco en waar deze het beste kan hangen. De airco monteur houdt uiteraard rekening met al uw wensen en zal op basis van zijn bevindingen en uw wensen een passend advies geven.

DSG aircotechniek is een aircobedrijf werkzaam in Oss en omstreken. Heeft u interesse in een airco? maar komt u niet uit Oss dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen

Wij werken met vaste prijzen. Wat houd dat precies in? De prijzen die u aangegeven ziet staan op onze pagina zijn in principe vaste prijzen. De koelleidingen, condensafvoer en electra zijn bij de prijs inbegrepen. Er komen dus geen onverwachte meter prijzen meer bij.

Soms moeten er extra kosten bij omdat er bijvoorbeeld een hoogwerker bij moet komen of uw airco afvoer moet aangepast worden met een condenspomp. Deze prijzen zijn niet inbegrepen. Voor meer informatie of vragen kunt ons bereiken via het contactformulier of te bellen naar ons nummer.

wilt u meer weten over de top kwaliteit die Mitshubshi levert dan kunt u via deze link naar een productvideo over de srk-zs lijn.

Projecten 

 

Hier een kleine greep uit onze afgewerkte airco installaties. Zoals u kunt zien hangen wij de airco altijd op centrale plekken waar u het meeste rendement kan halen uit uw nieuwe airco. In de meeste gevallen komen er geen lelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis. Onze airco monteurs proberen dus niet voor de makkelijke weg te gaan, maar voor de
mooiste weg. Een airco installatie is natuurlijk een aanwinst voor uw huis of kantoor en dan
mag het oog ook wat hebben vinden wij. DSG is ook werkzaam in ander plaatsen zoals bijvoorbeeld Den Bosch – Schijndel of Tilburg

Klanten vertellen

DSG airco techniek Oss. Aircomonteur aan het werken
Logo-in-contact

Contactformulier