Airco Geffen 

Airco in Geffen laten installeren?
Wilt u een gratis offerte? 
Of bent u op zoek naar meer informatie?
Onze airco-installateur adviseert u vrijblijvend.

Een airco kopen, dat doet u niet iedere dag. Om deze reden is het logisch dat u op zoek bent naar meer informatie. Wij luisteren graag naar uw verhaal, wensen en budget en geven u op basis daarvan een vrijblijvend advies.

DSG Aircotechniek is werkzaam in de regio Schijndel, Oss, Uden, Veghel, Den bosch en Geffen.

Airco onderhoud
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after
Airco-installateur-geffen
airco-Slaapkamer-geffen

Zoekt u een aircobedrijf in Geffen?

DSG Aircotechniek komt uit Geffen, maar werkt ook veel in de omgeving. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt.

Besluit u om een airco te gaan kopen, dan zullen verschillende vragen de revue passeren.

Welk merk past het beste bij uw wensen en budget?
Hoeveel koeling- en verwarmingscapaciteit heeft u nodig?
Wij zijn er om u te begeleiden, zodat u een juiste keus kunt maken. Om optimaal van uw airco te kunnen genieten, is een perfecte manier van installeren noodzakelijk. Onze specialisten komen graag langs om alles op te meten en berekenen en geven u op basis van de bevindingen het beste advies.

Gratis bezichtiging onze airco installateur :

Wilt u graag een vrijblijvend advies? Wij begrijpen dat volledig en bieden daarom een gratis bezichtiging aan. Maak nu simpel en snel een afspraak met onze medewerkers.

Wat kost een airco? :

De prijs van een airco is afhankelijk van diverse factoren. Het merk van de airco, het bedrijf dat uw airco-installatie uitvoert en hoeveel kilowatt u nodig heeft om uw huis, slaapkamer of werkruimte naar behoren te kunnen koelen en verwarmen, zijn er enkele voorbeelden van.

Wij houden van duidelijkheid en werken daarom met vaste prijzen voor het monteren van de airco installatie. De airco-installateur heeft buiten het standaard meegeleverde materiaal ook nog extra materiaal nodig om uw airco te kunnen installeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrakabels, werkschakelaars, koelleidingen, de muurbeugel en afwerkgoten. De doorsnee airco installateur rekent hier extra kosten voor waardoor de prijs flink kan worden opgedreven. Een airco kopen is dan ineens een stuk minder leuk geworden.

Logische extra kosten:

Gelukkig doen wij dit niet! Wij rekenen geen extra kosten voor het plaatsen van de airco en hanteren een vaste prijs. Er zijn slechts enkele uitzonderingen – wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is om de installatie te volbrengen – waarvoor er extra kosten in rekening worden gebracht, maar dit wordt altijd op voorhand gecommuniceerd.

Heeft u interesse gekregen en wilt u graag meer informatie of wenst u direct een afspraak te maken met onze airco installateur, dan kunt u ons bellen, appen of mailen via het contactformulier.

Een airco in Geffen laten plaatsen? Wij zijn de specialist in uw regio.

Klanten vertellen

Onze afgeronde projecten:

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Wij tonen u met trots een aantal van onze airco projecten. Wij bevestigen de airco’s altijd op een centrale plek, zodat u maximaal rendement behaalt. In de meeste gevallen worden er geen lelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis verwerkt. Onze airco installateurs gaan tijdens het monteren nooit voor de makkelijke, maar voor de
mooiste weg. 

Airco-installateur-geffen
Logo-in-contact

Contactformulier vrijblijvend advies: