Aircotechniek Den Bosch

Op zoek naar een professionele airco specialist in Den Bosch? Neem contact op met DSG Aircotechniek Den Bosch.

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi airco 3,5 KW Nu €1799

Inclusief:
  • gratis Wifi-module t.w.v. €129,-
  • Standaard montage tot 15 meter 
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • Snelle service
  • Altijd een stek gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

img-home-banner
stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
banner-after
img-section-over-ons
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

DSG Aircotechniek
Den Bosch

DSG Aircotechniek Den Bosch is gespecialiseerd in het installeren van airco systemen. Door de stijgende energieprijzen komt er steeds meer interesse in airco systemen. Om een passende airco te vinden is het verstandig om een gratis bezichtiging in te plannen.  De monteurs van DSG aircotechniek Den Bosch zijn STEK-gecertificeerd en komen ook langs voor de gratis bezichtiging. Zo weet u zeker dat u professioneel advies krijgt. Na het advies krijgt vrijblijvend een offerte aangeleverd via mail. Wij hanteren vaste prijzen voor onze airco’s. Steigers, condenspompen en wifi-modules worden wel apart berekend. 

Projecten

Hier wat projecten die onlangs zijn afgerond. Zoals u kan zien hangen wij de airco op centrale plekken. Bij DSG airco techniek Den Bosch zorgen we voor zo weinig mogelijk afwerk goten zodat de unit mooi in de kamer past. Er wordt altijd naar de wensen van de klant geluisterd in combinatie met professioneel advies van onze STEK-monteur.

Klanten vertellen

young-asian-air-conditioner-technician-air-conditioning-installation-technician-is-about-repair-air-conditioning-homes-buildings-air-conditioner-repairmen-work-home-unit
Logo-in-contact

Contactformulier