Airco Tilburg

Airco in Tilburg laten monteren? DSG Aircotechniek is gevestigd te Geffen, maar tevens werkzaam in Tilburg. Wij werken graag in Noord-Brabant en Gelderland en daarom hanteren wij een werkgebied van ongeveer 35 km rondom Geffen.

Waarom DSG Aircotechniek?

 • Scherpe Offertes
 • STEK-gecertificeerde monteurs
 • Uw gratis offerte word opgezet door dezelfde monteur die de airco komt monteren: u heeft daarom altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
 • Klantvriendelijkheid voorop
 • Gratis advies op maat en vrijblijvende offerte

* Werkzaam in de regio: NijmegenWijchenGeffenSchaijkHeeschDen BoschOssSchijndelUdenVeghel

airco-Tilburg
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after

Installatie in 1 dag door airco Tilburg:

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan plannen we gezamenlijk een datum en tijd in om de installatie van uw airco te verwezenlijken.

Door de supply-chain problemen en de enorme vraag naar airco’s is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Momenteel kopen wij daarom standaard sets, van verschillende merken, ruim van te voren in. Op deze wijze voorkomen wij lange wachttijden.

Na de montage ruimen we alles keurig op en leggen daarna de functionaliteiten van uw airco aan u uit; hierna bent u er klaar voor om van uw nieuwe aanwinst te genieten.

airco-Tilburg

Airco Tilburg: Storingen

Geeft uw airco een storing aan? Vervelend! Voor storingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Soms kan de storing telefonisch worden opgelost. Indien dit niet het geval is, sturen wij zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe.

Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal. (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Het beste is natuurlijk om airco storingen te voorkomen. Dit kan eenvoudig door periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Heeft u een vraag? Telefonisch advies is altijd gratis.

Onderhoud airco Tilburg:

Uw airco in een goede conditie behouden? Het uitvoeren van jaarlijks onderhoud is dan aan te raden. Bijna alle aircomerken geven als voorwaarde dat er onderhoud gepleegd moet zijn aan de binnen en buiten-unit door een f-gassen gecertificeerd monteur. Gaat uw airco kapot en is er geen onderhoud gepleegd dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Een onderhoudsbeurt kost bij ons €150,- euro.

airco-Tilburg-onderhoud

Klanten vertellen

Airco Tilburg:

Jaarlijks helpen wij in Tilburg vele klanten met het plaatsen van een nieuwe airco, airco-onderhoudsbeurt en storingen.

Klanten

airco-Tilburg-monteur

Gratis offerte airco Tilburg:

DSG Aircotechniek streeft naar maximale klanttevredenheid. Om dit te realiseren, hanteren wij duidelijke, vaste prijzen. Ook hebben wij een heldere manier van communiceren: bij ons heeft u altijd één en hetzelfde aanspreekpunt.

Daarnaast zijn we kleinschalig en werken lokaal waardoor we snel kunnen reageren en veel persoonlijke aandacht aan onze klanten kunnen schenken.

Wilt u een airco aanschaffen en door ons laten monteren? Vooraf komt de airco installateur van D.S.G. aircotechniek graag bij u langs voor een gratis bezichtiging 

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

 • Beste plek voor het plaatsen van de airco
 • Opname benodigd materiaal (geen extra kosten)
 • Kennismaking
 • Berekening Kilowatt/u oppervlak
 • Advies beste merk voor uw situatie
 • Gratis offerte opstellen

Een airco kopen? Het kan lastig zijn. Wij staan u daarom graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Onze airco installateur komt op de afgesproken dag en tijd bij u thuis, of op locatie, om u te adviseren. Dit gebeurt altijd op basis van uw wensen en budget. De airco installateur zal tevens een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

Onze afgeronde projecten:

Wij tonen u een kleine greep uit onze afgeronde airco projecten. Zoals u kunt zien hangen wij de airco installatie altijd op een centrale plek, zodat u het meeste rendement behaalt. Wij streven naar een strakke afwerking en proberen daarom zichtbare afwerkgoten altijd te vermijden. Een tiptop eindresultaat, dat is waar wij voor gaan.

Benieuwd? Bekijk een deel van onze projecten.

airco-Tilburg-DSG- aircotechniek

Contactformulier airco Tilburg: