Wat kost airco onderhoud

16 jan 2023 | Artikelen

Wat kost airco onderhoud?:

de 5 voordelen van een airco
Ik ben Erik Boertje, eigenaar van D.S.G. airco techniek uit Geffen. In mijn blog probeer ik regelmatig antwoord te geven op vragen die ik in de praktijk gesteld krijg. Bijvoorbeeld, “wat kost airco onderhoud nou eigenlijk?”

De prijzen verschillen nogal en hetgeen wat je ervoor terug krijgt ook. Ik hoop dat je na het lezen van deze blog wat duidelijker weet wat airco onderhoud kost en waarom de prijs is zoals die is. 

 

 

De kosten van airco onderhoud:

Verschillende prijzen:

Airco onderhoud kost bij ons €135,- exclusief voorrijkosten als u buiten een straal van 45 km rondom Geffen woont.

We houden regelmatig mooie acties als we onze vaste onderhoudsklanten doen in bepaalde wijken in bijvoorbeeld Den BoschOssTilburg of Nijmegen.

.

 

de 5 voordelen van een airco

Goedkoper onderhoud airco:

Dus stel u wilt graag airco onderhoud in een van deze plaatsen neem dan even contact op met ons en dan kunnen wij u bij ons klanten bestand zetten zodat u een stuk goedkoper mee kan doen aan periodiek onderhoud aan de airco. In de grotere steden wordt de prijs al snel gedrukt naar €99,- voor onderhoud. Goedkoper als dit zult u nergens anders gaan vinden

Prijsopbouw airco onderhoud:

Wat airco onderhoud kost is denk ik nu wel duidelijk maar waarom is de prijs zo hoog? Deze vraag krijg ik vrij vaak.  Maar dat valt eigenlijk toch wel mee?

Er moet bijvoorbeeld een afspraak ingepland worden en tijd gereserveerd worden in een al druk schema, De spullen die nodig zijn voor airco onderhoud liggen niet standaard in de bus dus zullen ingekocht en ingeladen moeten worden.

Het onderhoud zelf moet natuurlijk ook nog uitgevoerd worden wat al snel een uur duurt. Dan daarbij zijn alle aangegeven prijzen inclusief 21% B.T.W. Alles bij elkaar is €135,- niet raar en in het collectief €99.- een waar koopje al zeg ik zelf. Zeker omdat het ook echt nodig is om de airco goed te laten presteren:

airco 5 voordelen

Concurrenten airco onderhoud:

Mijn werkgebied ligt dus in de regio Noord – Brabant maar mijn website bereik is natuurlijk veel groter dan dat. Stel ik kan je niet helpen met het onderhoud van jouw airco dan raad ik aan om goed na te vragen bij een ander bedrijf wat er eigenlijk nou allemaal gebeurt als u onderhoud laat plegen aan de airco. Wat het kost om de airco te onderhouden en hoe de prijs is opgebouwd. U wilt namelijk niet dat de monteur langskomt met een emmertje en wat goocheltrucjes en na een kwartier de deur al weer uitloopt met uw zuur verdiende centen toch!?

de 5 voordelen van een airco

De buitenunit:

Het onderhoud aan de binnenunit is op het oog het belangrijkst alleen het echte systeem zit natuurlijk in de buitenunit. Let er dus op dat tijdens onderhoud de buitenunit wordt aangekoppeld op de testo meter en dat alle drukken goed worden gecontroleerd. Zo kan de monteur aflezen of het systeem naar behoren werkt en zo niet wat er dan waarschijnlijk aan de hand is.

Voor nog meer handige informatie over de kosten van airco onderhoud hier nog een handige link naar een airco bedrijf in het noorden van het land Airco techniek noord

Of bekijk de 5 voordelen van een airco