Airco installateur Oss

Airconditioning Oss

Op zoek naar een airco installateur in Oss?Wilt u op vakkundige wijze een airco laten plaatsen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DSG aircotechniek is werkzaam in Oss en omstreken en levert snel en professioneel.

Wilt u graag meer informatie over het aanschaffen en laten installeren van een airco of heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi 3,5 KW        €1935 €1799

  • Inclusief montage en btw
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • Snelle service
  • Altijd een STEK-gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

img-home-banner
stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
banner-after
img-section-over-ons
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Airconditioning in Oss

Wij streven ernaar om onze airco-klanten zo tevreden mogelijk achter te laten. Daarom gaan wij op een uiterst zorgvuldige en persoonlijke manier te werk. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt: van het opmaken van de offerte tot de montage van uw airco. 

Onze werkwijze

Onze airco installateur komt de airco binnen 1 tot 3 weken – mits de levertijden dit toelaten – bij u installeren. Vooraf komt de airco installateur langs voor een gratis bezichtiging, zodat hij een advies op maat kan geven. Hierbij wordt ook direct naar de locatie van de plaatsing gekeken. 

Een airco kopen kan lastig zijn. Als experts staan wij u graag te woord en voorzien u van vrijblijvend advies.

Ik ben Erik de airco installateur werkzaam in Oss. Het lijkt me leuk om een kijkje te nemen bij jullie waar het beste een airco te plaatsen. Ik luister graag naar jullie wensen en probeer dit altijd zo goed mogelijk in te vullen.

Erik

Airco installateur Oss

Projecten

Hierbij een kleine greep uit onze afgeronde projecten. Onze airco’s worden altijd op een centrale plek bevestigd. Zo wordt optimaal rendement behaald. In de meeste gevallen komen er geen afwerkgoten aan de montage te pas. Onze airco monteurs gaan tijdens het plaatsen van de airco nooit voor de gemakkelijke, maar altijd voor de
mooiste weg. Een airco installatie is natuurlijk een aanwinst voor uw huis of kantoor en dan
mag het oog ook wat hebben, nietwaar?

Wij zijn ook werkzaam in Den Bosch en omstreken.

Klanten vertellen

young-asian-air-conditioner-technician-air-conditioning-installation-technician-is-about-repair-air-conditioning-homes-buildings-air-conditioner-repairmen-work-home-unit
Logo-in-contact

Contactformulier