Airco installateur Den Bosch

Altijd scherp geprijsd

DSG aircotechniek is werkzaam in Den Bosch en omstreken. Wij leveren en installeren airco’s op professionele en snelle wijze. Wilt u een airco aanschaffen en laten installeren? Onze airco installateur komt graag bij u langs voor een adviesgesprek inclusief vrijblijvende offerte.

AIrco Den Bosch
Logo Airco installateur Den bosch
Mitsubishi installateur Den Bosch
logo-lg-installateur-Den-Bosch
wasco-logo-installateur-Den-Bosch
banner-after
installateur airco Den Bosch
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Airco installateur in Den Bosch

Dat u als klant tevreden bent met uw airco en zorgeloos geniet; dat vinden we bij DSG Aircotechniek belangrijk.

De airco installateur die bij u langskomt voor een adviesgsprek en gratis offerte is ook degene die bij u de airco komt installeren. Wel zo fijn toch?!

Een advies op maat? Onze airco-installateur komt graag bij u langs voor een gratis bezichtiging.

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

  • Beste plek voor plaatsen van de airco
  • Materiaal opname (geen extra kosten)
  • Kennismaking
  • Berekening Kilowatt/u oppervlak
  • Advies beste merk voor uw situatie

 

Klanten vertellen

Ik ben Erik de airco installateur werkzaam in Den Bosch. Als u een offerte aanvraagt kom ik bij u langs. Ik adviseer u graag waar  u het beste een airco kan laten plaatsen. Ik luister graag naar jullie wensen en probeer dit altijd zo goed mogelijk in te vullen.

ERIK

Airco installateur Den Bosch

Airco Installateur Den Bosch

DSG aircotechniek behoort sinds 2020 bij de top 10 van airco intallateurs in Den bosch. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op en zullen daarom alles doen om onze goede prestaties en naam hoog te houden.

Naast airco installatie kunt u bij ons ook terecht voor airco onderhoud en het oplossen van storingen.

Uitkiezen van een airco

Onze airco-monteur zal u adviseren over welke airco het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld een multi-split airco nodig of gewoon een split unit? En wat is de beste opstelling in huis voor een altijd comfortabele temperatuur? Wij vertellen u er graag meer over.

 

 

Wat kost een airco gemiddeld?

Een airco kost gemiddeld tussen de €1500 en €3500 inclusief installatie, garantie en 21% BTW. De prijs wordt door verschillende factoren bepaald. Het merk en de locatie waar u de airco wilt plaatsen, spelen hierbij een rol. Bij de ene opstelling is bijvoorbeeld een 2,5KW airco voldoende en bij de andere opstelling is een 5KW vereist.

Wilt u weten welke airco het beste op uw wensen en budget aansluit? Onze airco installateur in Den Bosch komt graag bij u langs.

DSG – Aircotechniek: de airco installateur van Den Bosch en omstreken

Wilt u een airco kopen en laten installeren dan bent u bij ons in vertrouwde handen. DSG Aircotechniek is dé airco installateur in de regio van Den Bosch.  Onze airco specialist kan daarnaast ook het onderhoud van uw airco verzorgen. In de koude wintermaanden en hete zomerdagen is een airco de beste uitkomst voor een comfortabel klimaat. Zeg gedag tegen die hoge energierekening en slapeloze nachten en kies voor het plaatsen van een airco.

 

Tevreden klanten Den Bosch

Onze klantenkring in Den Bosch is groot en groeit nog steeds. We zijn erg trots dat we op verschillende platformen 5 sterren mogen scoren. Als er onverhoopt een klacht ontstaat, dan lossen wij deze uiteraard altijd netjes op. Bij DSG zien wij een klacht als feedback en kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Scherp geprijsd

DSG Aircotechniek hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij luisteren goed naar onze klanten en nemen de tijd om hen op correcte wijze te adviseren. Zo zijn wij in staat om het merk airco en de ophanglocatie/opstelling beter te bepalen. Hierdoor bent u bij ons vaak goedkoper uit dan bij een andere airco-installateur. Wij geven enkel advies op maat en zijn daarbij niet gebonden aan bepaalde producten.

Lokaal werken

DSG Aircotechniek werkt voornamelijk lokaal. Onze klanten komen derhalve voornamelijk uit Den Bosch. Zo kunnen we snel reageren op de behoeftes van onze klanten en zijn daarbij altijd telefonisch bereikbaar.

w

Contact

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Gratis offerte

Wij stellen een scherpe offerte voor u op!

Akkoord

Zodra u akkoord bent, maken we een afspraak om de airco zo snel mogelijk te installeren.

Genieten

Geniet van een comfortabel klimaat; zowel in de winter als zomer.

Projecten

Trots tonen we u een kleine greep uit onze afgeronde airco-installatie-projecten. Wij bevestigen de airco altijd op een centrale plek, zodat u maximaal rendement behaalt. Tijdens het monteren van de airco houden wij rekening met de afwerking. Afwerkgoten worden – indien mogelijk – altijd vermeden. 

Onze monteurs bepalen samen met u de beste locatie en manier van afwerken. Benieuwd? Bekijk ons portfolio.

Airco installateur Den bosch
Logo-in-contact

Contactformulier

    Andere servicegebieden

    Oss – Nijmegen – Tilburg – Breda – Eindhoven