Airco techniek Schijndel

Laat je airco installeren door de specialisten van DSG Airco techniek Schijndel. Professionele STEK gecertificeerde monteurs. 

Tijdelijke aanbieding

Mitsubishi 3,5 KW        €1935 €1799

  • Inclusief montage en btw
  • 3 jaar garantie
  • Gratis bezichtiging
  • 1-3 weken monteren
  • Altijd een stek gecertificeerde monteur

* Beperkte voorraad i.v.m. grote drukte

img-home-banner
stek-logo
logo-blue-star
logo-lg
wasco-logo
banner-after
img-section-over-ons
rect-rotate-blue-full
rect-rotate-green-full

Werkwijze DSG airco techniek Schijndel

DSG airco techniek Schijndel streeft ernaar om alle klanten zo tevreden mogelijk achter te laten. De airco monteur van DSG komt altijd langs voor een gratis bezichtiging met daarop volgend een vrijblijvend advies en een offerte.

wij proberen duidelijk te communiceren en transparant te werken om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het begin tot eind. Als u benieuwd bent naar onze precieze werkwijze dan kunt u hieronder klikken op lees meer.

DSG airco Techniek Schijndel probeert afhankelijk van de levertijden van de airco’s de airco binnen 3 weken te monteren.

Vooraf komt de airco monteur langs voor een gratis bezichtiging zodat hij een advies op maat kan geven over waar de airco installatie het beste gemonteerd kan worden. Als u interesse heeft in een gratis bezichtiging dan kunt op deze link klikken.

Projecten

Hier een kleine greep uit onze afgewerkte airco installaties. Zoals u kunt zien hangen wij de airco altijd op centrale plekken waar u het meeste rendement kan halen uit uw nieuwe airco. In de meeste gevallen komen er geen lelijke afwerkgoten aan de binnenkant van uw huis. Onze airco monteurs proberen dus niet voor de makkelijke weg te gaan, maar voor de
mooiste weg. Een airco installatie is natuurlijk een aanwinst voor uw huis of kantoor en dan
mag het oog ook wat hebben vinden wij.

Klanten vertellen

young-asian-air-conditioner-technician-air-conditioning-installation-technician-is-about-repair-air-conditioning-homes-buildings-air-conditioner-repairmen-work-home-unit
Logo-in-contact

Contactformulier