Airco Den Bosch

DSG Aircotechniek is gevestigd in Geffen. Wij werken graag in Noord-Brabant en Gelderland en daarom hanteren wij een werkgebied van ongeveer 35 km rondom Geffen en Den Bosch.

Waarom DSG Aircotechniek?

 • Scherpe en duidelijke offertes
 • STEK-gecertificeerde monteurs
 • Eén en hetzelfde aanspreekpunt: van kennismaking tot montage
 • Een lokaal bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan

  Wilt u meer weten over het plaatsen van een airco in Den Bosch? Vraag een gratis offerte op.

airco-Den-Bosch
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
Airco kopen-airco installateur-airco installatie-airco installeren
banner-after

Airco Den Bosch: snelle installatie

Na een akkoord op de offerte plannen we gezamenlijk een datum en tijd in om de installatie uit te voeren. Hierna bestellen wij direct alle benodigdheden voor het plaatsen van uw airco.

Zodra wij de airco hebben ontvangen, stellen wij u hiervan op de hoogte. Door de supply-chain problemen en de enorme vraag naar airco’s is de levertijd soms wat langer dan u van ons gewend bent. Om lange wachttijden te voorkomen, kopen wij momenteel sets van verschillende merken in. Zo bent u bij ons alsnog razendsnel in het bezit van uw airco.

Op de dag van installatie gaan wij zorgvuldig te werk. Wij monteren de airco op vakkundige wijze, ruimen hierna alles op en leggen u vervolgens uit hoe uw nieuwe aanwinst werkt. Bent u tevreden en is alles duidelijk? Dan is onze opdracht succesvol afgerond.

airco-Den-Bosch

Airco Den Bosch: storing

Een storing aan uw airco is natuurlijk erg vervelend. Daarom zijn wij voor storingen 24/7 bereikbaar om u te woord te staan. Soms kan de storing simpel en snel – telefonisch – worden opgelost. Wanneer het nodig is om langs te komen, plannen we hiervoor direct een afspraak in. Binnen kantooruren rekenen we standaard €150 euro inclusief btw, exclusief materiaal. (tenzij uw storing binnen de garantietermijn valt).

Periodiek onderhoud airco

Een aircostoring voorkomen? Laat uw periodiek controleren tijdens een airco onderhoudsbeurt. Voor storingen zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij geven u op basis van uw verhaal altijd – gratis – advies.

Onderhoud airco Den Bosch:

Jaarlijks onderhoud is belangrijk om de levensduur van de airco te verlengen. Bijna alle aircomerken stellen het periodiek laten uitvoeren van onderhoud als voorwaarde om de garantie te behouden.

Alle werkzaamheden, zowel aan de binnen als buiten-unit, dienen door een f-gassen gecertificeerde monteur te worden uitgevoerd. Gaat uw airco kapot en is er geen onderhoud gepleegd dan vervalt de fabrieksgarantie in bijna alle gevallen. Een onderhoudsbeurt kost bij ons €150,- euro tenzij er een tijdelijke actie op de website staat vermeld.

airco-Den-Bosch-onderhoud

Klanten vertellen

Airco Den Bosch:

Wij helpen jaarlijks verschillende klanten in Den Bosch bij het plaatsen van een nieuwe airco, maar ook voor onderhoud en storingen zijn wij inzetbaar.

Klanten

airco-Den-Bosch-monteur

Gratis offerte airco Den Bosch:

Het allerbelangrijkste? Klanttevredenheid. Wij hanteren om deze reden scherpe, vaste prijzen en houden er een heldere manier van communiceren op na. Bij ons betaalt u geen extra meterprijzen voor koelleidingen en dergelijken.

Daarnaast zijn we kleinschalig en werken enkel lokaal waardoor we snel kunnen reageren en meer persoonlijke aandacht aan onze klanten kunnen schenken.

De airco installateur die langskomt voor een adviesgesprek en het opmaken van een offerte is ook degene die bij u de airco komt installeren. Wel zo fijn.

 

Inhoud Gratis offerte en bezichtiging

 • Kennismaking en gratis advies
 • Benodigde materiaal opname (geen extra kosten)
 • Berekening Kilowatt/u oppervlak
 • Advies beste airco | Op basis van uw wensen en budget
 • Vrijblijvende offerte 

Een airco kiezen, kan lastig zijn. Wij zijn er daarom om u – op basis van uw verhaal – te adviseren. Onze airco installateur komt op de afgesproken dag en tijd bij u thuis of op locatie om u van professioneel advies te voorzien. Hierna maakt de airco installateur een vrijblijvende offerte voor u op met daarin alle informatie en de prijs.

Onze afgeronde projecten:

Hier een kleine greep uit onze airco projecten. De airco wordt altijd op een centrale plek bevestigd, zodat u het maximale rendement behaalt. In de meeste gevallen zijn er voor de montage geen afwerkgoten nodig. Onze airco installateurs kiezen hierbij dus niet voor de makkelijke weg, maar voor de
mooiste.  Zo geniet u van een tiptop eindresultaat.

airco-Den-Bosch-DSG-aircotechiek

Contactformulier airco Den Bosch:

  * Werkzaam in de regio:

  NijmegenWijchenGeffenSchaijkHeeschTilburg OssSchijndelUdenVeghel